Selecteer een pagina

Michel van Schagen

Gespecialiseerd in Apk lassen sinds 2011

MvSchagen

Michel van Schagen

Eigenaar

In 2011 is met medewerking van het bedrijf Alles op z’n Frans dan het bedrijf A-Z Citroën opgericht. Mijn doel is dan ook. Specialiseren op dit vakgebied.

Eigenaar Michel van Schagen

Over A tot Z CITROËN

Hoe het begon

In 2002 als leerling automonteur, restaurateur begonnen bij het bedrijf genaamd Alles op z’n Frans. Een klein bedrijf wat gespecialiseerd is in het restaureren en repareren van oude Franse auto`s, voornamelijk Citroën. Waar ik voornamelijk bezig was met laswerkzaamheden en schadeherstel.

Na verloop van tijd veel ervaring en kennis opgedaan te hebben, voornamelijk in Apk-laswerkzaamheden en repareren van auto`s was al snel duidelijk waar mijn passie lag! Het lassen en herstellen van plaatwerk.

In 2011 is met medewerking van het bedrijf Alles op z’n Frans dan het bedrijf A-Z Citroën opgericht. Mijn doel is dan ook! Specialiseren op dit vakgebied.

Onze Service

A-Z Citroën is een universeel garagebedrijf voor (bijna) alle moderne en klassieke auto’s. Voornamelijk Citroën. Wij repareren uw auto tegen de laagst mogelijke kosten of vaste prijsafspraak, maar wel met een goede kwaliteit. Wij zijn specialist in Apk-laswerkzaamheden.

 

pictogram

APK-Laswerkzaamheden

pictogram

Restauratie werkzaamheden

pictogram

Roestschade herstel

pictogram

Schadeherstel

pictogram

Kleine onderhoudsbeurt

pictogram

Groot onderhoudsbeurt

Wat klanten zeggen

Ik ben nu een paar keer bij Michel geweest voor diverse reparaties aan mijn Renault. Hij wist iedere keer weer een perfecte reparatie uit te voeren binnen een zeer flexibel en mooi tijdsbestek. Ik ben al bij meerdere monteurs geweest in diverse regio’s in Nederland, maar bij Michel is de prijs/kwaliteits-verhouding veruit het beste! Ik kan hem dus ook aan iedereen aanbevelen, hij levert echt top werk af!

Top!!! We hadden een Ford Focus gekocht en al snel bleek dat de koppeling vervangen moest worden. Via Marktplaats kwamen we Michel tegen. Op zondagavond een email gestuurd waar we direct antwoord op kregen. De week erop op een zondagavond de auto gebracht. Al snel bleek dat er ook een veer geknapt was. Michel kon voor een hele scherpe prijs de veren vervangen. Al met al heeft hij voor een hele scherpe prijs de auto heel netjes gerepareerd. Zeker een aanrader en wij zullen zeker vaker gebruik van zijn diensten maken.

Gegevens

  • Kornoeljestraat 7
  • 7552 SK Hengelo
  • +31613682923
  • info@atotzcitroen.nl

Social Media